Az oldal BANNERE

Banner created with MyBannerMaker.com

2010. április 22., csütörtök

Vége a Szavazásnak a három új történettel kapcsolatban :)

Érdekesen alakult a Szavazás. :) Mivel 2 fő oldalam van, mind a kettőre felkerült az új történetekkel kapcsolatos szavazás :) Ennek mindig az a hátránya, hogy általában más eredmény születik :) Ez persze nem baj. Ezért vannak a szavazások:)
A Szavazás témája az volt, melyik történetet olvasnátok szívesen. Az egyik oldalon az Angyalok szava, a másikon pedig az Új Twilight fanfic nyert. Ezek megírását már csak ezért is mindenképp folytatni fogom. Így ennyi erővel a Hullajó detektívek című történetemet abba is hagyhatnám. De elárulom, a szavazás eredményétől függetlenül nem fogom, mivel két nagyon kedves blogtársam is szívesen fogadta és remélhetőleg várja a folytatást. Már csak miattuk sem zárom le az oldalt, meg nem szeretek félbe hagyni dolgokat. Ez nem azt jelenti, hogy fölösleges volt a szavazás, mert tudom titeket mi érdekel jobban és azokra fogok inkább koncentrálni. Amúgy tudom, hogy a történet eleje kicsit unalmas mivel a nagy regényemet osztottam fel kisebb fejezetekre, de hamarosan blogra fogom írni és szerintem nem mondok újat, hogy akkor majd elkezdenek peregni az események és eléggé izgi lesz. Legalábbis remélem :) 
Van egy másik szavazás az Új Twilight fanfic oldalamon, ott az a kérdés milyen új ficet olvasnátok szívesen. Továbbra is várom a szavazatokat, de úgy látszik Bella és Edward erősen vezet, de az a történet, amit ott írok nem pont róluk szól, de persze szerves részét képezik, de a középpontban Alice és Jasper áll. Azonban, hogy az olvasóim kedvére tegyek, gondolkodom még egy Edward - Bella fanficcen. Már alakul a fejemben egy történet, de ezzel kapcsolatban a türelmeteket kérem. Még nem tudom mikorra várható a megjelenésének időpontja. Még a fejemben nem rendeződtek a gondolatok. De erre volt jó a szavazás, így tudom mit akartok, bár az Alice-Jasper fic nagyon a szívemhez nőtt, így az is megmarad. Ezért is kérem a türelmét azoknak, akik inkább Edward-Bella ficcet olvasnának. Hamarosan érkezik az is, bár addig is ott van a Szív útjai törim, ami Edward és Bella fic, igaz Twilightos és a másikat más milyenre tervezem, de szerintem ez a megközelítés is jó, hisz bőven lesznek még bonyodalmak, szerelmi szálak, szakítások, öröm, bánat. Már csak az a kérdés sikerül-e mindezt úgy visszaadnom ahogy szeretném.

Addig is mindenkinek jó olvasást kívánok, akármelyiket is olvassa és köszönöm, hogy itt vagytok velem. Ez sokat számít nekem. :)

0 megjegyzés:

Hogy tetszik a történet és az oldal?